Поясніть, чому найбільшими виробниками ліків у світі є розвинені країни

19 Янв 2020 в 19:55
1 940 +1
0
Ответы
1

Найбільші виробники ліків у світі, як правило, знаходяться в розвинених країнах з високим рівнем наукового, технологічного та індустріального розвитку. Це пояснюється декількома факторами:

Наявність передових наукових досліджень: В розвинених країнах працюють передові наукові дослідження в галузі медицини та фармацевтики, що дозволяє розробляти нові лікарські засоби та технології виробництва.

Високий рівень технологічного розвитку: Розвинені країни мають передові технології виробництва лікарських засобів, які дозволяють виготовляти їх великими обсягами та високою якістю.

Велика кількість фармацевтичних компаній: У розвинених країнах працює велика кількість фармацевтичних компаній, які конкурують між собою і стимулюють розвиток галузі.

Доступність фінансування: У розвинених країнах є можливість отримати фінансування для наукових досліджень та виробництва ліків, що сприяє їхньому розвитку.

У зв’язку з цим, розвинені країни є лідерами у виробництві ліків і забезпечують ринок здоров'я як своїм населенням, так і популяцією всього світу.

18 Апр в 19:34
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 852 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир