Опишіть еволюцію поправок до Конституції США. В чому причини, що Конституцій США змінювалась не так часто?

3 Июл 2020 в 19:42
143 +1
0
Ответы
1

Історія поправок до Конституції США починається з прийняття оригінального тексту у 1787 році. З того часу до сьогоднішнього дня було прийнято 27 поправок до Конституції.

Перші 10 поправок, відомі як Білль про права (Bill of Rights), були прийняті в 1791 році і гарантували громадянам базові права на свободу слова, релігії, зброї тощо.

Протягом історії США прийняття поправок до Конституції відбувалося досить рідко. Це відбувається з-за високого рівня консенсусу, необхідного для змін до основного закону країни. Крім того, складний процес ухвалення поправок, який вимагає двотретинної підтримки у обох палатах Конгресу та ратифікації трьома четвертями штатів, також ускладнює частоту змін до Конституції.

Причини рідкісних змін до Конституції також включають стабільність основних принципів, закладених в оригінальному тексті, а також можливість регулювання суспільнополітичних питань через тлумачення закону та рішення Верховного Суду.

Таким чином, хоча поправки до Конституції США відбуваються рідко, вони є важливим інструментом для забезпечення сучасності та відповідності законодавства поточним потребам суспільства.

18 Апр в 10:49
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 852 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир