1. Підтримайте або спростуйте думку: «Мистецтво – основа художньої культури». Сформулюйте тезу, наведіть два – три переконливих аргументи, які найкраще підтвердять ваше міркування, проілюструйте ваші думки прикладами з творів художньої культури (зазначте назву твору, автора, художній образ тощо), історичними фактами або прикладами з життя.

30 Дек 2019 в 19:42
262 +1
0
Ответы
1

Теза: Мистецтво є основою художньої культури.

Аргумент 1: Мистецтво втілює глибокі ідеї та емоції, які відображають специфіку певної культури. Наприклад, твір післянатуралістичного художника Вінсента Ван Гога "Зіркова ніч" не лише показує його власне сприйняття світу, а й передає нам відчуття його епохи і культури.

Аргумент 2: Мистецтво сприяє розвитку емпатії та розумінню іншого. Наприклад, у трагедії Вільяма Шекспіра "Ромео і Джульєтта" зображено такі важливі для людини поняття, як кохання, вірність, відданість, що допомагає глядачам або читачам розширити свій світогляд.

Аргумент 3: Мистецтво стимулює креативність та розвиток мислення. Наприклад, кубізм Пабло Пікассо або сюрреалізм Сальвадора Далі змушують глядачів поглянути на світ з іншого боку, розширюючи їх уяву та мислення.

Отже, мистецтво є основою художньої культури, оскільки воно відображає культурні цінності та ідеї, сприяє розвитку емпатії та креативності, а також допомагає розширити світогляд людини.

18 Апр в 22:20
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 887 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир