Періоди у культурно - історичному процесі розвитку художньої культури ?

30 Дек 2019 в 19:42
287 +1
0
Ответы
1

Епоха проторелігійних вірувань (до V тис. до н. е.) - період, коли люди відзначають важливі події в житті за допомогою обрядів та магічних символів.

Античність (V ст. до н.е. - V ст. н.е.) - період, коли розвивалися культури Греції та Риму, створювалися шедеври архітектури, скульптури та мистецтва.

Середньовіччя (V - XV ст.) - час, коли християнська релігія вплинула на культурні процеси, розвивалася феодальна система та виникли культури різних народів.

Відродження (XV - XVII ст.) - період, коли в Європі відбувався розквіт мистецтва та науки, активно розвивалися література, живопис та скульптура.

Бароко (XVII - XVIII ст.) - час, коли художній стиль набув складніших форм, було популярне використання декоративних елементів та експресивних засобів.

Романтизм (XVIII - XIX ст.) - епоха, коли художня культура була спрямована на вираження почуттів, емоцій та індивідуальності.

Модернізм (XIX - XX ст.) - період, коли відбувалися революційні зміни в мистецтві та культурі, з"являлися нові художні стилі та напрями.

Постмодернізм (XX - XXI ст.) - сучасний період, коли художня культура стає різноманітною, еклектичною та відкритою до нових ідей та технологій.

18 Апр в 22:20
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 829 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир