План до тексту Різдвяна пісня в прозі!!!На украинском! По строфам !!!

20 Авг 2019 в 08:28
207 +1
0
Ответы
1

План:

Вступ.Строфа 1 - описання зимового дня.Строфа 2 - різдвяна атмосфера в місті.Строфа 3 - спогади про минулі різдвяні свята.Строфа 4 - відчуття радості та щастя.Висновок.

Текст Різдвяної пісні в прозі:
Зимовий день. Сніжок летить, покриваючи все навколо білою ковдрою. Дерева вкриті іскристими крижинками, а повітря наповнене холодним дзвінким дзвеном. Все навколо здається спокійним і казковим, немов у чарівній казці.

У місті завертілося. Вікна прикрашені гірляндами, на вулиці грає різдвяна музика. Люди поспішають додому, приносячи з собою аромат випічки та ялинкові прикраси. Всюди чути радісні сміхи та співи, а серця наповнені очікуванням дива.

Спогади про минулі різдвяні свята спливають у пам'яті. Теплі зібрання з рідними та друзями, посмішки на обличчях та добрі слова. Кожен момент був наповнений любов'ю та щастям, а серце було сповнене вдячності за все отримане.

Радість наповнює душу, роблячи кожен момент яскравим і незабутнім. Різдвяна ніч надихає на нові мрії та надії, даруючи віру у краще майбутнє. Це час чудес та дива, коли кожен з нас може відчути себе частинкою справжнього свята.

Так закінчуються слова цієї різдвяної пісні в прозі. Нехай вона зігріває ваші серця в ці холодні зимові дні і надихає на нові початки та великі досягнення. Вірте у дива і нехай Різдво принесе вам щасливі мить!

20 Апр в 13:50
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 852 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир