Написати кінорецензію до 2-x будь-яких кінофільмів.

16 Мар 2020 в 19:44
184 +1
0
Ответы
1
"Парасити" (2019)

Фільм "Паразити" від режисера Бонг Чон Хо став справжнім сенсацією у кінематографі. Це інтригуюча та глибока картина, яка розповідає історію про нерівність у суспільстві. Головні герої - сім'я бідняків, які шукають спосіб вижити та піднятися на соціальному драбинці. Їхнє спілкування з багатою сім'єю призводить до несподіваних подій, які змінюють їхні життя назавжди.

Фільм вражає яскравістю образів, майстерністю акторської гри та несподіваними поворотами сюжету. "Паразити" - це картина, яка заставляє задуматися про справжні цінності у житті та нерівності в суспільстві. Рекомендую переглянути цей фільм усім шанувальникам кіно, які цінують якісну та проникливу кіносторію.

"Ірландець" (2019)

Фільм "Ірландець" від великого режисера Мартіна Скорсезе - це епічна кіноповість про злочинний світ та долю головного героя Френка Шірена. Фільм розповідає історію злочинного боса, який працював на мафію та мав зв'язки з політиками та профсоюзниками.

У фільмі вражає величезний акторський склад, до якого увійшли Роберт Де Ніро, Аль Пачіно та Джо Пеші. Їхня майстерність та харизма роблять цей фільм незабутнім та захоплюючим для глядачів. "Ірландець" - це тригодинна подорож у світі злочинних справ та відчуттів, яка залишить незабутній слід в душі кожного глядача.

18 Апр в 16:11
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 683 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир