Зниження віку кримінальної відповідальності до 12 років за і проти

13 Сен 2019 в 19:43
271 +1
0
Ответы
1

За:

Деякі діти у віці до 12 років можуть не розуміти наслідки своїх дій і не мати повноцінного усвідомлення свого вчинку. Зниження віку кримінальної відповідальності допоможе уникнути несправедливого покарання таких осіб.Діти в цьому віці можуть бути впливовані навколишнім середовищем, вихованням або подіями у своєму житті, що ускладнює їхню поведінку і робить їх менш відповідальними за свої дії.Зменшення віку кримінальної відповідальності може стимулювати вжиття соціальних заходів для виховання та підтримки дітей, які допоможуть уникнути відшкодуванню шкоди та рецидиву злочинності у майбутньому.

Проти:

Зниження віку кримінальної відповідальності може спричинити збільшення кількості непокараних злочинів, які вчиняються дітьми.Небезпека використання малолітніх як знаряддя для вчинення злочинів більш дорослими особами, оскільки вони не несуть за це повної відповідальності.Зниження віку кримінальної відповідальності може призвести до загального пониження відповідальності дітей за свої дії та втрати виховного ефекту покарання.

Отже, зниження віку кримінальної відповідальності до 12 років потребує ретельного розгляду всіх за і проти перед введенням подібних законодавчих змін.

20 Апр в 01:14
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 852 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир