16 Сен 2019 в 14:42
583 +1
0
Ответы
1

Форма закріплення норми моралі може бути різноманітною і залежить від культурних, релігійних та інших факторів. Деякі з найпоширеніших форм закріплення норм моралі включають наступні:

Закони і правила: у більшості суспільств існують закони та правила, які регулюють поведінку людей та встановлюють норми моралі. Порушення законів може призвести до правових наслідків.

Етичні кодекси: багато професійні групи та організації мають свої етичні кодекси, які встановлюють стандарти поведінки для їхніх членів.

Виховання та освіта: батьки, учителі, релігійні лідери та інші вихователі можуть закріплювати норми моралі у дітей через виховання та освіту.

Суспільне прийняття: суспільне прийняття великою мірою впливає на те, які норми моралі будуть визнані в даному суспільстві.

Релігія: для багатьох людей релігія є джерелом норм моралі і закріплює їх через релігійні установи та тексту священних писань.

Кожна з цих форм може використовуватися як окремо, так і в поєднанні з іншими для закріплення норм моралі в суспільстві.

19 Апр в 23:14
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 829 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир