Цікава ваша думка! Фахівець із права Ю. Ковальчук зазначає: «Недостатність заходів щодо боротьби з адміністративними правопорушеннями створює умови для їх збільшення, а в підсумку — до зростання правопорушень як серед неповнолітніх, так і серед дорослих. Боротьба з адміністративними правопорушеннями має здійснюватися за такими напрямками: економічними і правовими. Серед економічних вирішальну роль відіграє подолання економічної кризи, зростання виробництва... реальне підвищення заробітної плати працівників, поліпшення життєвого рівня населення. Серед правових засобів на боротьбу з адміністративними правопорушеннями мають бути спрямовані профілактичні заходи і заходи щодо притягнення неповнолітніх правопорушників до адміністративної відповідальності». Чи погоджуєтесь ви з автором висловлювання? Чому? Запропонуйте власну програму запобігання адміністративним правопорушенням.

28 Окт 2019 в 14:40
229 +1
0
Ответы
1

Я погоджуюсь з висловлюванням автора, що боротьба з адміністративними правопорушеннями має проводитися комплексно за допомогою економічних і правових заходів. Важливо удосконалювати економічні умови, сприяти зростанню доходів населення і поліпшенню життєвого рівня, що зменшить мотивацію до скоєння правопорушень.

У програму запобігання адміністративним правопорушенням можна включити наступні заходи:

Проведення інформаційних кампаній щодо прав та обов'язків громадян.Збільшення кількості профілактичних заходів та програм для неповнолітніх.Посилення контролю за додержанням законів та штрафів за правопорушення.Розширення доступу до правової допомоги та консультацій для населення.Залучення громадських організацій до проведення спільних заходів з метою запобігання правопорушенням.

Загальна ідея полягає в тому, щоб створити сприятливе середовище, де правопорушення стануть менш привабливими для людей, а громада буде активно долучена до процесу боротьби з ними.

19 Апр в 03:47
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 829 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир