1.Розв’яжіть юридичну задачу. Охарактеризуйте даний злочин. Визначте стадії злочину, обтяжуючі і пом’якшуючі обставини. Чи понесуть відповідальність дані особи? Чому? Визначте складові злочину.
Іваненко( 13р.), Петренко ( 14р.), Симоненко ( 17р.) вирішили викрасти дорогу машину сусіда. Вони відслідкували, коли сусід повертається з роботи, де ставить машину, яка в нього сигналізація. Вночі вони відключили сигналізацію, відкрили двері автомобіля і завели машину саморобним ключем. Вони від’їхали від будинку на відстань близько 200 метрів, і машина «заглохла». Тут їх затримав наряд патрульної міліції.
До вечора потрібен розв. макс до ранку (7-8 год)

8 Дек 2019 в 19:54
290 +1
0
Ответы
1

Даний злочин може бути охарактеризований як крадіжка автомобіля з використанням саморобного ключа. Стадії злочину включають у себе планування вчинення злочину, викрадення машини, а також відстання від місця вчинення злочину.

Обтяжуючими обставинами можуть бути те, що особи є неповнолітніми і вчинили серйозний злочин. Також, використання саморобного ключа для заведення машини може бути вважатися ускладнюючою обставиною.

Пом'якшуючими обставинами може бути вік неповнолітніх осіб, їх небажання вчинити злочин, а також можливість доброчесної поведінки у майбутньому.

Дані особи понесуть відповідальність за свої дії, оскільки вони вчинили серйозний злочин. Складовими злочину є незаконне заволодіння майном, викрадення автомобіля, вчинення злочину у співучасті.

Необхідно звернутися до законодавства країни, де вчинено злочин, для визначення конкретних статей та відповідальності за вчинений злочин.

18 Апр в 23:49
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 83 722 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир