Уявіть, що ви керівник фірми і набираєте працівників. Осіб якого типу темпераменту ви б хотіли бачити на посадах секретаря, референта, водія транспорту, агента з реклами, біржового агента, агента зі зв'язків з громадськістю, бухгалтера, охоронця? Поясніть чому.

18 Сен 2019 в 02:44
359 +1
0
Ответы
1

Секретар: для цієї посади бажаним є людина з високим рівнем комунікабельності, організованість та уважність до деталей. Тип темпераменту - холерик або сангвінік.

Референт: для успішної роботи на посаді референта потрібна людина з аналітичним мисленням, логічною спритністю та добре організованим розумом. Тип темпераменту - меланхолік або флегматик.

Водій транспорту: краще, щоб водій був спокійного темпераменту, витриманим та відповідальним. Тип темпераменту - флегматик.

Агент з реклами: ця посада вимагає креативного підходу до роботи, енергійності та впевненості в собі. Тип темпераменту - холерик або сангвінік.

Біржовий агент: для успішного ведення біржової діяльності потрібна впевненість у своїх силах, високий рівень стресостійкості та аналітичний розум. Тип темпераменту - холерик.

Агент зі зв'язків з громадськістю: для цієї посади важлива емоційна інтелектуальність, здатність до комунікації та переконаності в своїх можливостях. Тип темпераменту - сангвінік.

Бухгалтер: для успішної роботи на посаді бухгалтера важливий порядок, дисципліна та відповідальність. Тип темпераменту - флегматик.

Охоронець: для цієї посади важливі витривалість, уважність та готовність до взаємодії з різними людьми. Тип темпераменту - сангвінік або флегматик.

19 Апр в 22:19
Не можешь разобраться в этой теме?
Обратись за помощью к экспертам
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Бесплатные доработки
Гарантированные бесплатные доработки
Быстрое выполнение
Быстрое выполнение от 2 часов
Проверка работы
Проверка работы на плагиат
Интересные статьи из справочника
Поможем написать учебную работу
Название заказа не должно быть пустым
Введите email
Доверьте свою работу экспертам
Разместите заказ
Наша система отправит ваш заказ на оценку 84 196 авторам
Первые отклики появятся уже в течение 10 минут
Прямой эфир